Descripció:

Mapes del municipi de Rubí

Font:

Unitat GIS del departament de serveis informàtics

Filosofia:

Amb l’objectiu d’avançar en els valors de transparència en l’Administració Pública, l’Ajuntament de Rubí pren la iniciativa d’obrir el portal Mapes en favor a l’obertura de les dades i l’ús i la reutilització de la informació exposada per analitzar i avaluar la gestió pública.

Es fomenta d’aquesta manera la interoperabilitat entre administracions i l’accés de la societat a la informació pública.

L’Ajuntament es compromet a una progressiva obertura de les dades públiques que estan en el seu poder, entenent com a públiques totes aquelles dades no subjectes a restriccions de privadesa, seguretat o propietat. Aquestes publicacions es lliuren en format reutilitzable per tal de que tercers puguin crear serveis derivats dels mateixos, sempre que es respectin les corresponents condicions d’ús.

 1. Mapa genèric i visor de capes
  Mapa genèric. Visor de capes (divisons territorials i altres capes d'informació).

  Capacitats:

  • Cercador d'adreces
  • Imprimir
  • Superposar capes al mapa (catàleg disponible)
  • Cerca d'elements
  • descàrrega de fitxers de capa
 2. Alcaldessa als barris
  Podeu consultar els regidors, les zones i els locals assignats a partir de la vostra adreça o també un lloc que podeu escollir pitjant al mapa.
 3. Mapa d'eficiència energètica
  Es tracta d’un mapa interactiu que permet conèixer, a nivell de cada parcel·la, el consum anual d’electricitat, gas i aigua, l’any de construcció dels edificis de la parcel·la, entre d’altres aspectes. Tota aquesta informació ajuda als professionals relacionats amb la rehabilitació a:
  • Detectar quins edificis tenen una millor relació entre la inversió econòmica que cal fer en rehabilitació i l’estalvi econòmic que s’obté.
  • Realitzar els estudis tècnics i econòmics (viabilitat) per fer la rehabilitació dels edificis de forma més àgil i basant-se en dades de consum reals, i no teòriques, com es fa normalment.
  D’altra banda també permet a la ciutadania conèixer el consum de la seva comunitat veïnal i si aquest augmenta o disminueix amb els anys.
 4. Eleccions
  Podeu consultar els resultats per cada districte i secció i qualsevol convocatòria d'eleccions des de l'any 1976
  També podeu veure la distribució actual dels districtes i seccions i els col·legis electorals a ón votar.
  Hi ha disponible un cercador del vostre col·legi electoral a través del vostre DNI o la vostra adreça. Podreu consultar el mapa dels col·legis i els districtes i seccions censals assignats.
 5. Guia Ciudatana
  A la Guia ciutadana pots consultar la ubicació d'equipaments, aparcaments, farmacies, etc i te’ls mostra tots alhora o per tipologia. També pots utilitzar el cercador.
 6. Xarxa d'itineraris a peu i camins histórics
  Itineraris i camins
 7. Zones d'esbarjo per a gossos
  Zones d'esbarjo per a gossos
 8. Xarxa de boques d'incendi
  Xarxa de boques d'incendi
 9. Mapa de fonts públiques
  Mapa que conté les fonts públiques d'aigue potable del municipi
 10. Mapa de soroll
  Mapa de soroll
 11. Descàrrega de cartografia
  Descàrrega de capes de cartografia, zones escolars, districtes censals, administratius, zones industrials i altres capes d'interès.